Bronzen beeld van een ballerina ballet danseresje

Artikelnummer: BG-11
Vorige Artikel 61 van 308 Volgende
€ 135,00 (inclusief 21% BTW)
Aantal

Vertederend gedetailleerd in zachte pastel tinten gekleurd bronzen beeld van een ballerina balletdanseresje op een marmeren ronde sokkel.

Een heel mooi en geschikt bronzen beeld om cadeau te geven als relatiegeschenk aan een ballerina in wording of balletacademie.

De maten van dit gekleurd bronzen ballerina balletdansje beeld zijn; HxWxL: 28,7 x 10 x 21,2  cm

Artnr: BG-11

Dit gekleurd bronzen beeld ballerina balletdanseresje is gesigneerd met Nam Greb de pseudoniemnaam van Franz Xavier Berman en voorzien van een produktienummer en een brons kwaliteitzegel.

Franz Xaver Bergman (of Franz Xaver Bergmann) (1861-1936) was de eigenaar van een Weense gieterij die tal van gepatineerd en koud beschilderd brons oosterse erotische en dierfiguren produceerde. Vaak gehumaniseerde grillige en humoristisch kunstvoorwerpen. Bekend om zijn gedetailleerde en kleurrijke werk en het ondertekenen ofwel met een B in een urnvormige cartouche Nam Greb  Bergman in omgekeerde volgorde. Deze merken werden gebruikt om zijn identiteit te verhullen op erotische werken. Zijn vader Franz Bergmann was een professionele jager uit Gablonz Bohemen die naar Wenen kwam en richtte een kleine bronzen fabriek in 1860. Zijn zoon Franz Xaver Bergmann (1861-1936) erfde het bedrijf en opende een nieuwe gieterij in 1900. Veel van de bronzen beelden van de jaren 1900 waren nog gebaseerd op ontwerpen uit zijn vaders werkplaats.

Kijk voor bewegende beelden van dit artikel op http://www.decosite.com/product/bg-11 

Informeer bij uitverkocht naar de levertijd via onderstaand contact link.

Klik op de rode link > Contact pagina <

voor al uw vragen of bel snel naar 0652683057

 

© 2010 - 2018 Bronze and More voor een beeldig leven | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel