-27%

Bronzen beeld vrouw op kussen naar Paul Ponsard

Vorige Artikel 67 van 308 Volgende
€ 275,00 € 200,00 (inclusief 21% BTW)
Voorraad 1 stuk
Aantal

Mooi gekleurd bronzen Art Nouveau Jugendstil stijl bronzen beeld van een naakte vrouw geknield op een kussen die een ketting cadeau krijgt en deze om haar hals doet.

Gesigneerd en voorzien van een bronsstempel en nummer door Paul Ponsard.

Een origineel bronzen symbolisch cadeau om aan een geliefde te schenken.

De maten van dit bronzen beeld naakte bronzen vrouw met ketting zijn: 29 cm hoog bij 19 cm breed

Het art.nr. van dit gekleurd bronzen beeld naakte vrouw met ketting is BG-22

Informeer eerst naar de voorraad en levertijd van dit gekleurd bronzen beeld van een naakte vrouw op een kussen met ketting voordat u een order plaatst naar:

 

Klik op de rode link > Contact pagina < voor al uw vragen of bel snel naar 0652683057

Paul Ponsard (1882-1915) was een Franse kunstenaar en beeldhouwer.
Hij werd geboren in 1882 in Le Raincy. Deze kleine gemeenschap ligt in de Seine-Saint-Denis in de regio Ile-de-France.  Hier is ook de kerk van Notre-Dame du Raincy, die werd ontworpen door Auguste Perret.

Ponsard studeerde op verschillende plaatsen onder verschillende meesters zijn ambacht in de beeldhouwkunst. Hij reisde door Frankrijk om zijn opleiding te verdiepen.

Hij studeerde vanaf het begin moderne kunst, de stijgende trends en stijlen in de late 19e en vroege 20e eeuw. De uitzonderlijk esthetische en delicate sculpturen zette hij voornamelijk voor in Art Nouveau of Jugendstil stijl.

Jugendstil is de Duitse naam voor Art Nouveau en werd heel populair in Europa en Amerika vanaf 1885 tot 1914.

In de Art Nouveau Jugendstilstijl ontwikkelde zich tal van kunstenaars. Deze stijl omvatte florale elementen zoals waterlelies en het beeld van de vrouw als het ideaalbeeld van schoonheid en harmonie, met lange en wapperende haren. De dier afbeeldingen in de Art Nouveau Jugendstil stijl waren voornamelijk vis, pauwen, zwanen, kevers en libellen die werden gebruikt.

Ponsard is overleden op 16 februari 1915 in Vauquois, een kleine gemeente in het departement van de Maas in de regio Lorraine.

© 2010 - 2018 Bronze and More voor een beeldig leven | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel