Navigatie

-11%

Vorige Artikel 6 van 329 Volgende

Torero Toreador of Matador stierenvehter met stier bronzen beeld model 1

€ 395,00 € 350,00 (inclusief 21% BTW)
Voorraad 1 stuk
Aantal

Bronzen beeld van een stierenvechter ofwel Torero Toreador of Matador in actie met een aanvallende stier naar A. Hussmann.

Albert Heinrich Hussmann was een Oost Pruisische beeldhouwer en schilder en leefde van (1874-1959)

Dit bronzen beeld van een stierenvechter is heel mooi gedetailleerd en zet perfect de strijd neer tussen de stier en zijn Torero Toreador of Matador. Het is een mooi geschenk voor de liefhebber van de Spaanse cultuur en staat perfect in een Spaanse bar bodega inrichting.

De maten van dit bronzen beeld stierenvechter Torero Toreador of Matador met zijn stier zijn:

Hoogte: 25 cm

Breedte: 28 cm

Diep: 11 cm

Gewicht: 6,3 kg

100% Brons

 

Zie klanten kochten ook voor nog zo'n mooi beeld van een stierenvechter Torero Toreador of Matador op deze pagina.

De kunstenaar zijn biografie:

Albert Heinrich Hussmann werd geboren op 3 maart 1874 in Lüdingworth een stadsdeel van Cuxhaven. Hij studeerde aan de Academie voor Schone Kunsten in Berlijn de oudste kunstacademie in Berlijn die werd opgericht in 1696. Sinds 2001 de instelling draagt ​​de naam Universiteit van de Kunsten is in handen van de overheid en de kleinste staat gerunde Universiteit van de hoofdstad. Tijdens zijn studie heeft hij zich gespecialiseerd in het begin van de presentatie van ruiterstandbeelden. Vanaf 1900 werd hij regelmatig vertegenwoordigd op belangrijke Duitse kunsttentoonstellingen. Vandaag de dag word de beeldhouwer beschouwd als een van de grootste dier beeldhouwers van de 20e eeuw voortbracht. In 1914 werd hij geëerd door de Gouden Medaille van Arts door de keizer Willem II aan hem gegeven. Willem II was de laatste Duitse keizer in de jaren 1888 en 1918 en de koning van Pruisen. Albert Hinrich Hussmann staat bekend als schepper van verschillende beroemde sculpturen creëerde hij in zijn studio in Berlijn. Sommige van zijn sculpturen gemaakt in Berlijn werd gekocht door de beroemde families van industriëlen. Twee van zijn beroemde klanten waren de familie von Bohlen und Halbach en de familie Krupp. Beide families behoren tot de belangrijkste ondernemende families van de 19e en van de 20e eeuw. De familie Krupp geconsolideerd in 1999 met de Thyssen AG en hun bedrijf is tegenwoordig bekend als ThyssenKrupp AG.  Een van de sculpturen van de familie Krupp ooit gekocht is nog steeds te zien in het buitengebied van de Villa Hügel de formele vermelding van de familie Krupp in Essen Duitsland. De levensgrote sculptuur er tentoongesteld heet Weidendes Pferd Grazend paard.

informeer eerst naar de voorraad en of levertijd van dit bronzen beeld naar:

Klik op de rode link > Contact pagina < voor al uw vragen of bel snel naar 0652683057

Contactpagina

Voor informatie kunt u vrijblijvend een mail sturen naar info@bronzeandmore.nl of bellen naar 0652683057

Gastenboek

 • 30-10-2016 - Hallo Ineke
  Het beeld van "'de God van de handel "'...  lees meer
 • 10-03-2016 - Ineke,  De ijsbeer is in goede orde ontvangen.

  Mijn vrouw was...  lees meer
 • 10-03-2016 - Goedemiddag mevrouw Nicolai,

  Zojuist is het beeld afgeleverd, we zijn er...  lees meer
Plaats een bericht
© 2010 - 2017 Bronze and More voor een beeldig leven | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel