artikelen per pagina
artikelen per pagina

Waterfonteinen en waterornamenten

Waterfonteinen en waterornamenten in diverse stijlen zoals boeddha waterfonteinen van kalksteen en waterfonteinen gemaakt uit hoogwaardig kwaliteit brons, gietijzer, beton of kalksteen.

Geef uw tuin dus een strakke moderne oosterse of romantische uitstraling met de waterfonteinen en waterornamenten van Bronze and More. Wij hebben waterfonteinen en waterornamenten voor tuinen serre´s binnentuinen in een ontvangsthal, entree van een restaurant, hotel, horeca en voor aankleding in sauna´s saunatuinen, saunainrichting en boeddhatuinen.

De ruime selectie bronzen beelden en waterfonteinen en waterornementen collectie gaan van art deco en art nouveau tot barok en rococo. Niet alleen de verscheidenheid aan stijlen, maar ook de veelheid aan thema’s maken dat er voor iedereen iets van zijn gading bij zit. Mythologie, dieren, sport en jacht vormen slechts een kleine greep uit onze uitgbreide bronzen beelden waterfonteinen en waterornamenten collectie. Een waterfontein is een eyecatcher in iedere tuin of in en om het huis zo heeft ieder zijn eigen reden om een van onze prachtige bronzen waterfonteinen  waterornamenten aan te schaffen. Onze bronzen waterfonteinen en waterornamenten zullen altijd aanleiding tot bewonderende reacties zijn.

Informeer eerst vrijblijvend naar de voorraad en levertijd van onze waterfonteinen en waterornamenten voordat u een order plaatst!!!! Mail vrijblijvend naar:

Klik op de rode link > Contact pagina < voor al uw vragen of bel snel naar 0652683057

© 2010 - 2018 Bronze and More voor een beeldig leven | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel