Klantenservice

Retourneren

U heeft recht uw bestelling tot 14 kalenderdagen na ontvangst van uw bestelling zonder opgave van reden te annuleren. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten (heenzending) gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw recht van ontbinding, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht, kunt u onderstaand formulier invullen en retourneren via: info@bronzeandmore.nl of sturen per post aan onderstaand adres:

Bronze and More

Derde Dwarsweg 4

3281 KZ Numansdorp

 

Is het mogelijk om een artikel te ruilen?

Uiteraard is het mogelijk om een artikel te ruilen. U kunt deze binnen 14 werkdagen na ontvangst aan ons retour sturen. Vermeld de reden dat u het artikel wilt ruilen of dat u deze gecrediteerd wilt krijgen of wilt ruilen.

 

Garantie bij ophalen met eigen vervoer:

Voor gekochte goederen die zelf op gehaald worden en beschadigd aankomen door onzorvuldig omgaan staan wij niet garant.

 

Hoe moet ik iets retour sturen?

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn dus voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@bronzeandmore.nl . Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten.

Stuur met uw bestelling een volledig ingevuld retourformulier mee, deze kunt u hier downloaden.

Retourzendingen dienen altijd gefrankeerd verzonden te worden. Wanneer wij een retourzending ongefrankeerd ontvangen, zullen wij de gemaakte kosten in rekening brengen.

 

© 2010 - 2018 Bronze and More voor een beeldig leven | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel