Levering en algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden:

downloaden in DOC formaat

 

Bestellen:
Na uw bestelling ontvangt u binnen 24 uur een bevestiging en of factuur via e-mail waarin alle gegevens en totale kosten plus verzendkosten, genoemd worden. 
Het artikel wordt vanaf die tijd maximaal 7 dagen voor u gereserveerd.

Levertijd- productietijd !!;

De levertijd is afhankelijk van de productie van het artikel.Dat wil zeggen dat er artikelen bij kunnen zitten die tijdelijk uitverkocht kunnen zijn maar wel in productie zijn en daardoor een levertijd kunnen hebben van een aantal weken tot een aantal maanden.Daarom wordt geadviseerd om voordat u een bestelling plaatst eerst te mailen of het artikel er nog is en hoelang het anders kan gaan duren als het tijdelijk uitverkocht-niet leverbaar is.

Gekochte artikelen die beschadigd zijn of niet naar wens kunt u binnen 14 dagen na ontvangst zondermeer ruilen en of retourneren waarna u uw aankoopbedrag terug gestort krijgt .

De retourkosten zijn echter wel voor rekening van de koper om impulsieve aankopen te voorkomen.

Garantie bij ophalen met eigen vervoer:

Voor gekochte goederen die zelf op gehaald worden en beschadigd aankomen door onzorvuldig omgaan staan wij niet garant.

Bij het plaatsen van een order met de keuze betalen bij afhalen , geldt altijd een aanbetaling per bankoverschrijving van 50% op het totaalbedrag!!

Ook kunt u een order plaatsen met een aanbetaling van 50%  per bankoverschrijving en de resterende 50% bij aflevering van het artikel.

Voor betalingen kunt u gebruik maken van ons IBAN NL86 INGB0755166558 nummer en voor betalingen vanuit het buitenland kunt u het BIC; INGBNL2A nummer gebruiken.

 

Algemene voorwaarden:

downloaden in DOC formaatVerzendkosten:
Alle genoemde artikelen zijn per gewicht  berekend  en kunt u bij het plaatsen van uw bestelling zien staan.
 

Bronze and More verzend de pakketten die in de webwinkel worden besteld via Post.nl of andere betrouwbare pakket vervoerder en worden aangetekend bij u afgeleverd.

Ook is er de mogelijkheid om bestellingen voordeliger via www.kiala.nl/c2c/pakket-verzenden te ontvangen die dan door uzelf moeten worden opgehaald bij een Kiala punt in uw woonplaats. Uw bestelling plus de verzendkosten zullen dan buiten de webwinkel worden betaald en worden afgehandeld via een factuur.

Voor zware en of grote artikelen geldt een palletprijs vanaf 50 euro per pallet.*

*geldt voor o.a.meubels, zware tuinartikelen en grote bronzen beelden.

 

Voor Belgie gelden andere tarieven zie daarvoor onderstaand tabel;

Pakket EUR10 - 2 kg€ 13,00   
Pakket EUR12 - 5 kg€ 19,50   
Pakket EUR15 - 10 kg€ 25,00   
Pakket EUR110 - 20 kg€ 34,00   
Pakket EUR20 - 2 kg€ 18,50   
Pakket EUR22 - 5 kg€ 25,00   
Pakket EUR25 - 10 kg€ 31,00   
Pakket EUR210 - 20 kg€ 40,00

 

Het kan zijn dat een artikel duurder is geworden dan voorheen.

Dit kan te maken hebben met het fluctueren van grondstofprijzen en btw verhogingen op de handelsmarkt.

 

Wij doen er alles aan om de informatie op onze website zo volledig en nauwkeurig mogelijk te laten zijn maar we zijn niet aansprakelijk voor typefouten en vergissingen gemaakt op de website, o.a. in prijzen en informatie en kunnen daarvoor niet aansprakelijk worden gesteld.

Om een bestelling bij onze webwinkel te doen is het noodzakelijk dat u een aantal persoonlijke gegevens opgeeft.

Wij vinden het belangrijk om zeer zorgvuldig met deze gegevens om te gaan en zullen daarom ook uw privacy waarborgen en deze niet aan derden verstrekken

De door u verstrekte informatie zal nooit voor andere doeleinde gebruikt worden dan voor het versturen van de bestelling en wanneer noodzakelijk contact met u op te nemen over de bestelling. Wij zullen u ook geen nieuwsbrieven of reclames sturen, heeft u daarvoor wel belangstelling dan kunt u zich opgeven bij de nieuwsbrief

* Deze website kan links bevatten naar websites die niet eigendom zijn van Bronze and More

* Bronze and More is op geen enkele manier verantwoordelijk voor de inhoud of het gebruik van deze websites of voor de eventuele gevolgen van een bezoek aan een aan deze site verbonden internetsite.


Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op elke overeenkomst tussen ons en een wederpartij tenzij partijen iets anders zijn overeengekomen. Wij behouden ons te allen tijde het recht voor om deze algemene voorwaarden te wijzigen. Door een bestelling te plaatsen op onze website gaat u akkoord met deze voorwaarden(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)
© 2010 - 2018 Bronze and More | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel