Franse ijzeren tuinmeubelen

Franse ijzeren tuinmeubelen bij Bronzeandmore.nl kopen voor antieke stijl meubelen uit het Frankrijk van weleer voor romantische sferen in uw tuin.

Kijk vrijblijven in de catalogus hieronder door op de oranje link te klikken:

http://antiquefrenchgarden.fr/wp-content/uploads/2013/04/49256-catalog-af-garden-mail.pdf

 

De fabrikant:

Wie zijn wij? Wat we doen?

Ons werk bestaat voornamelijk uit de liefde, de passie voor de kunst van het smeedwerk al eeuwen lang maar ook voor de prachtige historische tuinen in stad en land en nu ook voor uw tuin.

Reizend door de tijd van weleer stoppen we bij de beroemde modellen die in de negentiende eeuw in Frankrijk werden gemaakt door de Grassin en Saint-Sauveur d'Arras en Fabrieken Carré in Parijs. Vandaag, met de ervaring die is opgedaan in de tijd, in combinatie met de passie voor uitmuntendheid, willen we u laten kennismaken met deze prachtige smeedijzeren meubels die de tand des tijds hebben doorstaan. 

Wij zijn fabrikanten van een breed scala aan smeedijzeren meubels, stoelen, tafels, banken, kiosken, serres, allemaal volgens de stijl, vorm en beroemd ontwerp van de negentiende eeuw . Omdat we veel respect hebben voor het verleden, nemen we de waarden die in de loop der eeuwen door de traditie werden behouden en die we allemaal omzetten in onze manier van smeden. Onze smeedijzeren producten worden zorgvuldig met de hand gemaakt door onze ervaren vakmensen die aandacht besteden aan elk stuk. De montage gebeurt door klinknagels en de oude look die hen de specifieke look van weleer geeft, is voor ons een belangrijk doel om te bereiken. 

We voorzien subtiel de voeten van de tafel en stoelpoten van hoefjes of klauwtjes, specifiek voor het unieke ontwerp van Grassin en Saint-Sauveur d'Arras. Het embleem van Factory Square dat u zult vinden op de al beroemde stoelen gecreëerd door de Square Factory. Deze stoelen zijn de tijd doorkruist door hun verschijning in reeds toegewijde films zoals Casablanca. 

We waarderen de traditie, de kwaliteit en de oneindige schoonheid van een meubelstuk dat u zeker zal verleiden. We nodigen u nu uit om de modellen van tuinmeubelen te bekijken en we beloven dat we u op uw reis terug in de tijd zullen begeleiden. 

Laat u betoveren! 

Door passie voor traditie en schoonheid! 

De kunst van smeedijzer.

Sorteer op
per pagina
 • Prijs op aanvraag

  Franse Art Nouveau verende bank
  Franse Art Nouveau verende bank

  Franse Art Nouveau verende bank voor in een nostalgische 19e eeuwse uitstraling in huis, tuin, restaurant, hotel of andere horeca gelegenheid.

  De bank heeft door zijn bijzondere constructie een verende werking die voor een zeer…

 • Franse Art Nouveau verende stoel
  Franse Art Nouveau verende stoel

  Franse Art Nouveau verende stoel voor in een nostalgische 19e eeuwse uitstraling in huis, tuin, restaurant, hotel of andere horeca gelegenheid.

  De stoel heeft door zijn bijzondere constructie een verende werking die voor een zeer…

 • Franse smeedijzeren ronde tafel wit
  Franse smeedijzeren ronde tafel wit

  Franse smeedijzeren ronde tafel wit is een brocante eettafel voor in huis, serre, terras, balkon of tuin en ook heel geschikt voor restaurant of hoteltuin.​

  De tuintafels zijn schitterende Franse brocante tafels die de tand des…

  € 750,00
 • Tuinbank Anglaise smeedijzer
  Tuinbank Anglaise smeedijzer

  Tuinbank Anglaise smeedijzer is een prachtige romantische bank in geklonken handgemaakt ijzer voor in uw tuin op uw terras of in diverse horecagelegenheden.​

  Franse smeedijzeren tuinmeubelen zijn oogstrelende ijzeren…

  € 775,00
 • Natuurlijke parasol

  Franse smeedijzeren parasol boombank
  Franse smeedijzeren parasol boombank

  Franse smeedijzeren parasol boombank is mooi voor om een boom heen of als natuurlijke beschutting tegen de zon begroeid met klimrozen en klimplanten in de tuin.

  Boomank met parasoldak voor klimop en beschutting tegen de…

  € 4.500,00
 • Franse Art Nouveau tuintafel set
  Franse Art Nouveau tuintafel set

  Franse Art Nouveau tuintafel set is een mooie smeedijzeren tafel met 1 stoel voor een nostalgische 19e eewse uitstraling in uw huis, restaurant, hotel of tuin.

  Materiaal: smeedijzer, staal

  Afmetingen van de tafel ca: Ø 60 x H.…

  € 795,00
 • Franse tuintafel Art Nouveau set
  Franse tuintafel Art Nouveau set

  Franse tuintafel Art Nouveau set is een mooie smeedijzeren tafel met 2 stoelen voor een nostalgische 19e eewse uitstraling in uw huis, restaurant, hotel of tuin.

  Materiaal: smeedijzer, staal

  Afmetingen van de tafel: Ø 80 x H.…

  € 1.275,00
 • Franse Art Nouveau 3 delige tuinset
  Franse Art Nouveau 3 delige tuinset

  Franse Art Nouveau 3 delige tuinset is een mooie tafel met twee stoelen voor een nostalgische 19e eewse uitstraling in uw huis, restaurant, hotel of tuin.

  Handgemaakt 3-delig tuinmeubelset in 19e eeuws ontwerp.

  Materiaal:…

  € 1.750,00
 • Franse Art Nouveau tuinstoel smeedijzer
  Franse Art Nouveau tuinstoel smeedijzer

  Franse Art Nouveau tuinstoel smeedijzer met armleuningen in 19e eeuws ontwerp is een romantische stoel voor in een in uw huis, restaurant, hotel of tuin.

  Materiaal: smeedijzer

  Breedte: 65 cm

  Diepte: 60 cm

  Kleur: lichtblauw en…

  € 750,00
 • Nostalgisch mooi

  Smeedijzeren Franse slager tafels
  Smeedijzeren Franse slager tafels

  Smeedijzeren Franse slager tafels met marmer tafelblad zijn mooie tuintafels voor in huis de tuin, serre, bed and breakfast, restaurant of hotel.​​​​

  Deze tafels zijn in de volgende vier maten te bestellen op aanvraag met…

  € 1.450,00
 • Franse smeedijzeren 2-zits tuinbank
  Franse smeedijzeren 2-zits tuinbank

  Franse smeedijzeren 2-zits tuinbank is een elegante bank uit vervlogen tijden in Parijs en mooi voor in een romantische tuin op terras, serre, balkon, veranda.

  Deze Franse brocante tuinbank is tijdloos mooi en door het stevige…

  € 1.250,00
 • Franse smeedijzeren 3 zits tuinbank
  Franse smeedijzeren 3 zits tuinbank

  Franse smeedijzeren 3 zits tuinbank is een elegante bank uit vervlogen tijden in Parijs en mooi voor in een romantische tuin op terras, serre, balkon, veranda.

  Deze Franse brocante tuinbank is tijdloos mooi en door het stevige…

  € 1.375,00
Sorteer op
per pagina
© 2010 - 2021 Bronze and More | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel