Volières en tuinkassen van Bronzeandmore.nl voor al uw siervogels of kweekgroenten zijn een mooi vogelverblijf of tuinkas voor in uw achtertuin.

 

Het smeedwerk is in iedere gewenste RAL kleur verkrijgbaar het dak blijft van zink in de oorspronkelijke kleur.

Volières zijn geschikt voor b.v.papegaaien, parkieten, kanaries en andere tyropische vogels.

Bronze and More Volières omvatten voornamelijk de liefde en passie voor de kunst van het smeedijzerwerk, uitgevoerd door de eeuwen heen en voor de prachtige historische tuinen en nu ook weer voor uw romantische tuin te bestellen.

 

Reizend door de tijd stoppen we bij de beroemde modellen die in de 19e eeuw in Frankrijk werden gemaakt door Usines Grassin, vervolgens Saint-Sauveur in Arras en Usines Carré Parijs. Vandaag, met de ervaring die in de loop van de tijd is opgedaan, gecombineerd met de passie voor uitmuntendheid, willen we u de prachtige smeedijzeren meubels presenteren die de tand des tijds hebben doorstaan. Wij zijn fabrikanten van een breed scala aan smeedijzeren meubels, waaronder stoelen, tafels, banken, tuinhuisjes, kassen en dus Volières. Allemaal in de beroemde 19e-eeuwse stijl, vorm en ontwerp. Omdat we veel respect hebben voor het verleden, nemen we de waarden die door de eeuwen heen door de traditie in stand zijn gehouden en vertalen ze naar onze manier van smeedijzerbewerking.

Onze smeedijzeren producten worden zorgvuldig met de hand gemaakt door onze ervaren arbeiders die elk stuk aandacht schenken. De montage gebeurt door middel van klinken en het doorleefde uiterlijk dat ze de specifieke look van weleer geeft, is een belangrijk doel voor ons om te bereiken.

We brengen subtiel de afdrukken van de twee fabrieken door de aanwezigheid van Sabot- en Griffe-voeten, specifiek voor het unieke ontwerp van Usine Grassin et Saint-Sauveur in Arras en het embleem van Usine Carré dat u zult vinden op de stoelen die al beroemd zijn gemaakt. Usine Carré. Deze stoelen hebben de tand des tijds doorstaan en zijn met hun verschijning in reeds beroemde films zoals Casablanca verschenen.

We waarderen de traditie, de kwaliteit en de oneindige schoonheid van een meubel dat u zeker zal verleiden. We nodigen je uit om nu de modellen tuinmeubelen en volieres te komen bekijken en we beloven je dat we u zullen vergezellen op uw reis door de tijd. Laat u betoveren! Uit passie voor traditie en schoonheid! De kunst van het smeedijzer.

 

Vraag vrijblijvend de online catalogus met modellen en prijzen aan via info@bronzeandmore.nl

 

 

Sorteer op
 • Nieuwe collectie 2023

  Volière vierkant met zinken dak
  Volière vierkant met zinken dak

  Volière vierkant met zinken dak metaal is romantisch om siervogels roofvogels en andere tropische vogels in te houden en een must voor iedere vogelhobbyist.

  In diverse maten en kleuren te bestellen en ook met anti wegvliegsluis,…

 • Prijs op aanvraag!

  Volière Grande Sure mesure
  Volière Grande Sure mesure

  Volière grande Sure Mesure met of zonder luchtsluis is een bijzondere en romantische vogelschuilplaats voor al uw favoriete siervogels en of andere vogels.

  Dit unieke decoratieve element overtuigt met zijn nostalgische design,…

 • Prijs op aanvraag

  Volière Valance
  Volière Valance

  Volière Valance is een mooie volièrevogel schuilplaats voor al uw favoriete siervogels en of roofvogels die uw zicht en uw gehoor zullen verrassen.​

  Smeedijzer met gegalvaniseerd zinken plaatdak en voorzien van een…

 • Prijs op aanvraag

  Volière Poissy rond
  Volière Poissy rond

  Volière Poissy rond is vernoemd naar deze Franse stad en een ronde vogelvoliere schuilplaats voor uw favoriete vogels die uw zicht en uw gehoor zullen verrassen.​​

  Smeedijzer met gegalvaniseerd zinken plaatdak en voorzien…

 • Prijs op aanvraag

  Volière Pentagonaal vijfkantig
  Volière Pentagonaal vijfkantig

  Volière Pentagonaal vijfkantig is een smeedijzeren Franse volièrevogels schuilplaats voor uw favoriete vogels die uw zicht en uw gehoor zullen verrassen.​​

  Smeedijzer met gegalvaniseerd zinken plaatdak en voorzien van een…

 • Prijs op aanvraag

  Volière vogelkooien metaal
  Volière vogelkooien metaal

  Volière vogelkooien metaal zijn heel geschikt voor duiven pauwen of andere siervogels om uw tuin een romantische uitstraling te geven.

  Deze volière vogelkooi is gemaakt in de traditie van metaalbewerkers voor Histoire de…

 • Prijs op aanvraag

  Tuinkas of tuinhuis smeedijzer
  Tuinkas of tuinhuis smeedijzer

  Tuinkas of tuinhuis smeedijzer met een dak van glas of zink is een romantische kas voor in uw tuin om planten in te kweken of voor andere doeleinde te gebruiken.

  Beschrijving : De bloemen, planten hebben bescherming nodig en een…

Contact e-mail

Info@bronzeandmore.nl

Mobiel

+31 (0) 652683057

Gratis verzending*

( GRATIS ) verzending*

* Tot 15 Kg. binnen Nederland en mits op voorraad.

Gratis verzendkosten

 

 

 

 

© 2010 - 2023 Bronze and More | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

i.v.m. erotische bronzen beelden